Hiustenhoitovinkkejä

Hiustenhoito

Heti hiusten putkahdettua esiin päänahasta joutuvat hiukset kovalle koetukselle.

Ne joutuvat kestämään monia eri rasituksia pesua kemiallisesti puhdistetulla vedellä, saunomista, aurinkoa, pakkasta, tuulta, ilmansaasteita, mahdollisesti kuumalaitteita, hankaamista, hiuskoristeita ja kampaamista.

Jos hiuksen rakenne vaurioituu, hiuksen pintaa voidaan huoltaa ja ryhtyä huolehtimaan oikeasta hoitotavasta.


Syväpuhdistus

Syväpuhdistus ei ole kosmetiikan kaupustelua, vaan on tarpeellinen ja tärkeä hiusten ja päänahan hoitotoimenpide.

Hiuksen pinnalla on ns. suomukerros, joka suojaa hiusta niin kuin kaarna puuta. mm. vesi, liian korkea lämpö, ilman saasteet avaavat hiussuomuja, jolloin hiuksen sisään tunkeutuu sinne kuulumattomia ilman saastehiukkasia, likaa, hiustuotejäämiä ym.

Syväpuhdistus puhdistaa hiukset pintaa syvemmältä. Päänahka on erilainen ihoalue kuin muu iho. Hiustupen suut (huokoset) ovat suuremmat kuin muualla kehossa. Jos hius on tippunut pois, kerääntyy näihin “aukkoihin” helposti em. jäämiä, jotka muodostavat päänahan erittämän talin ja hien kanssa helposti tukkivan tulpan, joka ei normaali shampoopesulla voi lähteä. Oikein tehtynä syväpuhdistus poistaa nämä tulpat vahingoittamatta hiuspohjaa ja hiuksia.

Pyydä henkilökunnalta käyttöohjeet syväpuhdistajaa hankkiessasi.
 

Hiusakatemian tehohoidot

Erilaisiin hiusongelmiin on kehitetty Hiusakatemiassa tehohoitoja, joihin olemme saaneet erinomaisen koulutuksen.

Ne auttavat nopeasti ja tehokkaasti lämpökoneen avulla. Jo yhdellä hoitokerralla huomaat eron. Hiusten kunto ja käsittelymäärä ratkaisevat, kuinka monta hoitoa tarvitaan.

Tehohoitoja teemme mm. seuraaviin ongelmiin: